ukenru
ukrayinskiy-posol-otrimav-listivku-vid-uvyaznenogo-zhurnalista-romana-suschenka

Український посол отримав листівку від ув’язненого Сущенка

 • 8702 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Надзвичайний і Повноважний Посол України у Франції Олег Шамшур отримав від ув’язненого Росією українського журналіста Романа Сущенка намальовану листівку. Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційну сторінку посла у Twitter. 

"Отримав новорічну листівку від Романа Сущенка, намальовану ним власноруч. Вкотре переконався в неймовірній талановитості українського журналіста! Тримайся, Романе! Продовжуємо робити все можливе для твого звільнення", - йдеться у дописі Олега Шамшура.

Українського журналіста затримали в Москві 30 вересня 2016 року. ФСБ Росії звинуватила Сущенко в шпигунстві та роботі на українську розвідку. У Міноборони заяви ФСБ про приналежність журналіста до підрозділу Головного управління розвідки назвали черговою провокацією. Сам Сущенко своєї провини не визнає.

Нагадаємо, що засуджений у Росії український журналіст Роман Сущенко вперше за весь час ув’язнення мав тривале побачення з дружиною та дочкою

Раніше УНН повідомляв, що Росія не погоджується визволяти арештованого в Україні журналіста Кирила Вишинського шляхом обміну. 

Українські Національні Новини

Політика