ukenru
ukrayinskiy-ombudsmen-zaproponuvala-rosiyskiy-kolezi-odnochasno-vidvidati-balukha-i-vishinskogo

Український омбудсмен запропонувала російській колезі одночасно відвідати Балуха і Вишинського

 • 9592 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова запропонувала своїй російській колезі відвідати екс-керівника порталу "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського одночасно з її візитом до засудженого у Криму українця Володимира Балуха. Про це вона повідомила у Facebook, передає УНН.

Омбудсмен наголосила, що має тривожну інформацію щодо погіршення здоров’я Володимира Балуха: продовжує стрімко худнути, у нього сильний біль в печінці та запалення вуха.

“Оскільки й адвокат Кирила Вишинського подав клопотання щодо медичного обстеження його підзахисного, який перебуває в Херсонському слідчому ізоляторі, тож запропонувала Тетяні Москальковій (російському омбудсмену — ред.) відвідати Кирила Вишинського одночасно з моїм візитом до Володимира Балуха. Але тільки на паритетній основі”, — повідомила Л.Денісова.

Нагадаємо, засуджений у Криму українець Володимир Балух оголосив голодування ще 14 березня.

Як повідомляв УНН, 5 вересня Кримська правозахисна група з посиланням на адвоката Балуха наголосила, що в українського політв'язня Володимира Балуха сильні болі в печінці, потрібна медична допомога йому не надається.

Українські Національні Новини

Політика