ukenru
ukrayinskiy-moryak-yakiy-zustriv-den-narodzhennya-v-poloni-nepokoyitsya-pro-zalik-v-instituti

Український моряк, який зустрів день народження в полоні, непокоїться про залік в інституті

 • 11857 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Військовополонений український моряк Владислав Костишин, якому сьогодні виповнюється 24 роки, найбільше турбувався про те, що йому не поставлять залік в інституті, оскільки він пропустив практику. Про це повідомляє координатор команди адвокатів військовополонених українських моряків Микола Полозов на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Найбільше Владислав турбувався, що йому не поставлять залік в інституті через зірвану практику.
Владислав цікавиться боксом і навіть аматорськи займається ним сам. Навіть просив свого адвоката з нашої команди захисту військовополонених Oleg Eliseev повідомляти йому про хід боксерських поєдинків, які проходять в даний час", - написав Полозов.

Він також повідомив, що Костишин тримається молодцем.

"У Лефортово військовополонений Владислав Костишин тримається молодцем. Він знає, що вся Україна і весь світ бореться за його свободу і свободу його товаришів. І це дає йому надію і сили", - зазначив Полозов.

Як повідомляв УНН, сьогодні день народження військовополоненого українського моряка Владислава Костишина. 

25 листопада прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катери "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі.
Затримані українські кораблі були доставлені в окуповане місто Керч. У полон було взято 24 людини.

Українські Національні Новини

Політика