ukrayinskiy-kontrnastup-slabkist-vladi-v-rf-reznikov-rozpoviv-pro-scho-govoriv-po-telefonu-z-ostinom

Українській контрнаступ, слабкість влади в рф – Резніков розповів про що говорив по телефону з Остіном

 • 707214 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Міністр оброни України Олексій Резніков провів телефонну розмову з керівником Пентагону Ллойдом Остіном. Обговорили контрнаступ, посилення української армії, слабкість російської влади. Про підсумки розмови Резніков написав у своєму Twitter, повідомляє УНН.

Цитата

«Я мав телефонну розмову з моїм другом і колегою Ллойдом Остіном III. Ми говорили про останні події в Росії. Ми згодні з тим, що російська влада слабка і що виведення російських військ з України є найкращим вибором для Кремля. Росії було б краще вирішувати власні проблеми. Ми також обговорили контрнаступ української армії та подальші кроки у зміцненні наших Сил оборони. Справи рухаються в правильному напрямку. Україна переможе», - зазначив Резніков.

Had a phone conversation with my friend and colleague @SecDef Lloyd Austin III.
We talked about recent events in russia. We agree that the russian authorities are weak and that withdrawing russian troops from Ukraine is the best choice for the kremlin. russia would be better… pic.twitter.com/HHrRgV6kas

— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) June 25, 2023

Нагадаємо

Сьогодні Зеленський поспілкувався з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Підкреслив, що перша телефонна розмова із чергової серії важливих перемовин зі світовими лідерами.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Марта Костюк виграла другий у кар'єрі парний турнір

     • 1173665 переглядiв

    У Болгарії сталася сильна пожежа на складі зброї

     • 1311695 переглядiв

    YouTube закриває формат Stories. Коли і чому?

     • 1531729 переглядiв