ukenru
ukrayinski-zakhisniki-urazili-dekilka-mists-zoseredzhennya-okupantiv-ta-dva-zrk-zvedennya-genshtabu

Українські захисники уразили декілька місць зосередження окупантів та два ЗРК: зведення Генштабу

 • 146728 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 5 ударів. Підтверджено ураження 3 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника. Про це інформує Генеральний Штаб Збройних Сил України, передає УНН.

Деталі

Противник продовжує зазнавати втрат. За уточненою інформацією, станом на 9 жовтня, батальйонна тактична група противника від 150 мотострілецької дивізії, що діяла на Херсонському напрямку та складалась переважно з відмобілізованих військовослужбовців, уже втратила понад 520 осіб загиблими.

Також ракетні війська і артилерія за добу уразили пункт управління, три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки і один зенітний ракетний комплекс С-300 ворога.

За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Майорськ, Соледар та Первомайське.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 62 870 тисячі осіб, 2495 танків, 267 літаків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна