ukenru
ukrayinski-zakhisniki-na-zaporizkomu-napryamku-zakhopili-rashistskiy-tank

Українські захисники на Запорізькому напрямку захопили рашистський танк

 • 543336 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Українські захисники на Запорізькому напрямку захопили ворожі танк та ББМ, повідомили у зведенні за добу у Запорізькій ОВА, пише УНН.

Цитата

"Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції. Протягом минулої доби наші воїни знищили: 14 осіб особового складу, 8 - поранили; 5 реактивних систем залпового вогню «Град»; 2 одиницы бойових броньованих машин; 4 одиниці автомобільної техніки; БПЛА «Орлан 10». Захоплено один танк та бойову броньовану машину", - йдеться у повідомленні Запорізької ОВА у Telegram.

Деталі

При цьому вказано, що станом на 22:00 6 червня "на південно-східному напрямку без змін". Ворог продовжує обстрілювати позиції підрозділів українських військ вздовж лінії зіткнення з усіх видів озброєння.

Також зазначається, що чергових російських артобстрілів зазнали міста Гуляйполе, Оріхів та село Преображенка.

"Внаслідок російських артилерійських ударів в районі Гуляйполя окупанти нанесли вогнепальне поранення дитині 2012 р. н.", - сказано у повідомленні.

Окрім того, було частково пошкоджено п'ятнадцять будинків, дві квартири, автомобіль та приміщення магазину.

"Місто Запоріжжя продовжує жити в прифронтових умовах", - вказали в ОВА.

Нагадаємо

Генштаб ЗСУ у своєму ранковому зверненні повідомив, що українські війська звільнили 4 населені пункти: Нагірне, Берестове, Криничне, Роти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП