ukrayinski-viyskovi-prorvali-pershu-liniyu-oboroni-okupantiv-na-pivdni-gumenyuk

Українські військові прорвали першу лінію оборони окупантів на півдні - Гуменюк

 • 352814 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Українські військові здійснили прорив першої лінії оборони на південному напрямку, проте ця інформація подається дозовано. Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає УНН.

Вже кілька днів в інформаційному просторі зʼявляються новини про прорив ворожої лінії оборони на окремих ділянках форту. На питання ведучого, чи вдається ЗСУ розвинути успіхи у прориві, речниця відповіла наступне:

Цитата

"Так, але ця робота досить складна. І прорив, це тільки перший етап, коли проривається лінія оборони. Після того треба закріпитися на тих ділянках і забезпечити безпеку для підрозділів, які здійснили той самий прорив. Тому тут новини можуть бути дещо уповільнені. Але пам'ятайте про те, що за цим всім стоїть велика і важка робота. Тому просування йде, але повідомляємо про нього дозовано", - сказала Гуменюк.

Доповненя 

Також УНН повідомляв, що на Бахмутському напрямку українські військові тримають ініціативу та ліквідовують окупантів і їх техніку. За минулу добу Сили оборони знищили 65 окупантів на Бахмутському напрямку. Понад сто бойовиків були пораненні. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україну завезли партію шкідливого авокадо з Перу

     • 408757 переглядiв