ukenru
ukrayinski-viyskovi-povernuli-pid-kontrol-nad-selischem-kutuzivka-pid-kharkovom

Українські військові повернули контроль над селищем Кутузівка під Харковом

 • 148444 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Силами оборони України відновлено контроль над населеним пунктом Кутузівка Харківської області. Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"... відновлено контроль над населеним пунктом Кутузівка Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними Генштабу, на Слобожанському напрямку ворог здійснив розгортання на території Бєлгородській області до п’яти дивізіонів ОТРК “Іскандер-М”. Противник продовжує здійснювати перегрупування своїх сил. За наявною інформацією, ворог вивів для відновлення боєздатності на територію російської федерації батальйонну тактичну групу повітряно-десантних військ через значні втрати в особовому складі та військовій техніці. Крім того, батальйонна тактична група зі складу підрозділів 29-ї армії Східного військового округу переміщена з території Белгородської області російської федерації на Харківщину. Противник продовжує повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами.

"Ворожі підрозділи здійснили спробу наступу на позиції Сил оборони України на напрямках Бражківки та Довгенького. Успіху не мали, зазнали втрат та відійшли. Також окупанти безуспішно намагалися взяти під контроль основні об’єкти Великої Комишувахи", - йдеться у повідомленні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП