ukenru
ukrayinski-viyskovi-pokinuli-odin-spostirezhniy-punkt-vnaslidok-boyu-bilya-zolotogo-zagorodnyuk

Українські військові покинули один спостережний пункт внаслідок бою біля Золотого – Загороднюк

 • 18254 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Українські військові внаслідок бою біля Золотого тимчасово покинули один із спостережних пунктів, який розташовувався перед основними позиціями. Про це повідомив міністр оборони України Андрій Загороднюк під час спілкування із журналістами, передає кореспондент УНН.

"За нашою інформацією, вони його тимчасово залишили, позиції наші залишилися незмінними. Цей спостережний пункт був спереду, так би мовити, попереду всіх наших основних позицій. Зараз начальник Генштабу перебуває на місці події. Він приїде і розкаже. Це було вчора, ті представники, які говорили сьогодні з комітетом, вони безпосереднього на місці не були, але зараз там знаходяться наші представники. Ми почуємо всі деталі цієї події", - зазначив він.

Окрім того, Загороднюк зазначив, що приводу для паніки немає, а сама ситуація контрольована.

"Бій закінчився вчора вранці, з того часу ситуація контрольована, вона була контрольована під час перебігу подій. Ми контролюємо лінію, контролюємо ситуацію. І приводу для паніки немає", - додав міністр.

Як повідомляв УНН, вранці 18 лютого бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського на Донбасі.

У результаті бойових дій загинув один український захисник, ще четверо отримали легкі поранення.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ворожа атака поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний на Донбасі є спробою зірвати мирний процес.

Українські Національні Новини

Політика