ukenru
ukrayinski-viyska-mayzhe-otochili-liman-isw

Українські війська майже оточили Лиман, – ISW

 • 210477 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Американський Інститут вивчення війни (ISW) опублікував нову карту ситуації під містом Лиман у Донецькій області, яке зараз намагаються зайняти Збройні сили України. Активні бої тут точаться вже кілька тижнів, пише УНН.

Деталі

З огляду карти, українські війська майже взяли Лиман в оточення, таким чином велике російське угрупування, що діє там, ризикує потрапити в котел.

Наразі постачання армії РФ у Лимані може проходити лише вузьким коридором через населений пункт Торське, який уже прострілюється українськими військовими.

Також ISW зазначає, що Міністерство оборони РФ не реагує на поточні втрати росіян під Лиманом і не готується до колапсу на цій ділянці фронту, що, ймовірно, ще більше знизить і без того низький моральний дух росіян.

Нагадаємо

Противник продовжує зосереджувати зусилля на повній окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Тривають обстріли позицій наших військ вздовж лінії зіткнення, в окремих районах окупанти намагаються відновити втрачені позиції, ведуть повітряну розвідку. Ворог завдає ударів по цивільній інфраструктурі та житлу мирного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Українські Національні Новини

Війна