ukenru
ukrayinski-treneri-otrimali-170-sertifikativ-vid-ispanskoyi-futbolnoyi-akademiyi-marset-ffu

Українські тренери отримали 170 сертифікатів від іспанської футбольної академії Марсет - ФФУ

 • 6257 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Днями у Києві завершився навчально-методичний семінар для тренерів дитячо-юнацьких команд України, передає УНН із посиланням на прес-службу Федерації Футболу України.

Семінар було організовано за ініціативи Федерації футболу України, Інституту футболу, благодійного фонду "Розвиток футболу України". На запрошення організаторів заходу Київ відвідали представники футбольної академії Марсет (Барселона).

"Протягом шести днів фахівці з Марсет проводили на штучних полях НТК ім. В. Баннікова практичні та теоретичні заняття для наших тренерів та дитячих команд з Києва та Київської області. 30 березня, в останній день семінару, відбулося відкрите тренування фахівців Марсет із гравцями наймолодшої збірної України (U-15), яку нещодавно очолив Сергій Нагорняк.

Іспанські спеціалісти провели з юними збірниками насичене тактико-технічне заняття, познайомивши футболістів із новими вправами, які вони не виконували раніше. Тренування відбулося в чудовій емоційній атмосфері, гравці охоче виконували всі завдання, які їм пропонували іспанські фахівці", - розповіли у Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував п'ятий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

По завершенню заходу директор футбольної академії Марсет Беніто Монтальво та перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко нагородили понад 170 тренерів-слухачів семінару сертифікатами. Цей документ дозволить українським тренерам підготувати не одного гравця для юнацьких та національних збірних України, кажуть організатори заходу.

"Майбутні футболісти та тренери разом отримали великий досвід. Усі були відкриті до нього, відкриті до нових методик та можливостей. У нас було багато тренувань, теоретичних та практичних занять. Сподіваємося, наші знання допоможуть українським футболістам. Український футбол має гарний потенціал і гарні можливості для розвитку", - прокоментував Беніто Монтальво.

У свою чергу Костюченко заявив, що на цьому співпраця іспанських фахівців з українськими футболістами й тренерами не завершується, вона продовжиться в рамках інших спільних проектів під егідою ФФУ.

Як писав УНН, у ФФУ завили, що натуралізація Мораеса відбулася законно

Українські Національні Новини

Спорт