ukenru
ukrayinski-mirotvortsi-u-kongo-rozpochali-golosuvannya-na-viborakh

Українські миротворці у Конго розпочали голосування на виборах

 • 9412 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Закордонна виборча дільниця №900111, розташована у таборі українського національного контингенту, який виконує завдання під егідою Місії ООН зі стабілізації в ДР Конго, у місті Гома відкрилася вчасно. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Сухопутних військ ЗС України.

"Виборча дільниця №900111 відчинила свої двері вчасно. Ця закордонна дільниця організована в місті Гома на базі військової частини та розташована в таборі українського національного контингенту Місії ООН зі стабілізації в ДР Конго", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

При цьому у спільноті 18-го окремого вертолітного загону у ДР Конго у Facebook додали: "Виконання завдань 18-м окремим вертолітним загоном на цей день сплановано таким чином, щоб кожен український миротворець мав змогу здійснити волевиявлення".

Другий тур виборів Президента України проходить у неділю, 21 квітня. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Додамо, всього нараховується 101 закордонна виборча дільниця. Першими за кордоном розпочали голосувати українці в Австралії.

Українські Національні Новини

Політика