ukenru
ukrayinski-biytsi-na-donbasi-vzyali-v-napivkiltse-vorozhiy-opornik

Українські бійці на Донбасі взяли в напівкільце ворожий опорник

 • 15171 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Підрозділ однієї з українських механізованих бригад зовсім недавно зайняв нову позицію на ділянці оборони Мар’їнка - Славне на Донбасі. Про це пише видання Міноборони "Народна армія", передає УНН.

Як зазначається, зробивши це, українські бійці суттєво поліпшили своє тактичне розташування.

"Вони обладнали свою нову лінію оборони на панівних висотах, отримавши можливість не лише контролювати всі підходи до ворожого опорного пункту, але й вести по ньому фланговий перехресний вогонь", - пише видання.

Вказано, що підготовку до облаштування нових позицій особовий склад підрозділу здійснював майже впродовж усього терміну ротації, тобто близько шести місяців. Розпочали роботи ще восени.

"Переваги цієї позиції особливо усвідомлюєш, коли в бінокль спостерігаєш за переднім краєм ворога. Все видно як на долоні. Три укріплені вогневі точки знаходяться практично на одній лінії на відстані 25–30 метрів одна від одної", - зазначає видання.

Наголошується, що "російські окупанти, схоже, не очікували, що тепер їхній укріплений опорник, що складається з трьох вогневих точок і майже 100 метрів траншей повного профілю, опинився у щільному напівкільці".

Нагадаємо, сили ООС взяли в полон трьох бойовиків на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП