ukenru
ukrayinski-basketbolisti-u-skladakh-svoyikh-komand-zaznali-porazok-u-finalnikh-kubkovikh-matchakh

Українські баскетболісти у складах своїх команд зазнали поразок у фінальних Кубкових матчах

 • 7635 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Гравці збірної України з баскетболу В'ячеслав Кравцов та Максим Корнієнко у складах своїх команд провели фінальні поєдинки національних Кубків Іспанії та Болгарії відповідно, повідомляє УНН з посиланням на сайт Федерації баскетболу України.

Центровий збірної України В.Кравцов взяв участь у фіналі Кубка Короля (Іспанія), в якому його "Валенсія" поступилася мадридському "Реалу", не зумівши завоювати трофей. Команда "бігмена" програла лише один бал з рахунком 95:96, а сам українець за 4 хвилини на паркеті нічим відзначитися не встиг.

Болгарський "Лукойл Академік" українського форварда М.Корнієнка також програв у фіналі національного Кубка, поступившись у вирішальному матчі клубу "Бероє" з рахунком 62:78.

Українець у вирішальному поєдинку відіграв 20 хвилин, за які набрав 8 очок (1/3 двоочкових, 2/4 штрафних), зробив 3 підбирання, 1 перехоплення та 1 блок-шот.

Нагадаємо, що Сергій Гладир у складі "Монако" виграв Кубок французької ліги та став найціннішим баскетболістом фіналу (MVP).

 

Українські Національні Новини

Спорт