ukenru
ukrayinska-prokuratura-poobitsyala-dati-otsinku-vizitu-krimskikh-deputativ-do-ankari

Українська прокуратура пообіцяла дати оцінку візиту "кримських депутатів" до Анкари

 • 10212 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Прокуратура Криму дасть відповідну правову оцінку візиту "кримських депутатів" Наталії Поклонської і Руслана Бальбека, які в складі "офіційної" делегації РФ відвідали Анкару. Про це повідомила пресслужба прокуратури у своєму офіційному Telegram-каналі, передає УНН.

"Прокуратурою АР Крим обов'язково буде дана відповідна правова оцінка вчорашньому візиту так званих кримських депутатів Наталії Поклонської і Руслана Бальбека, які у складі "офіційної" делегації РФ відвідали Анкару", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також нагадали, що колишній так званий прокурор Криму Наталія Поклонська перебуває під персональними санкціями.

"Її оголосили в розшук за звинуваченням у діях із метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади", - відзначили у прокуратурі.

Раніше колишній представник президента у Криму Борис Бабін у Facebook повідомив, що Туреччина прийняла у складі російської парламентської делегації "кримських депутатів" Наталію Поклонську і Руслана Бальбека.

Представництво Президента України в Криму висловило впевненість, що правоохоронні органи України дадуть належну правову оцінку діям колаборантів у рамках існуючих або нових кримінальних проваджень.

Крім того, як повідомляв УНН, Україна вже направила ноту протесту Туреччині через зустрічі турецького лідера Реджепа Ердогана з "кримськими депутатами", а також викликало у МЗС посла Туреччини в Україні.

Українські Національні Новини

Політика