ukenru
ukrayinska-para-vpershe-v-istoriyi-stala-prizerom-chs-z-tenisu-sered-veteraniv

Українська пара вперше в історії стала призером ЧС з тенісу серед ветеранів

 • 13226 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Вперше в національній історії український дует тенісистів посів друге місце на чемпіонаті світу ITF серед ветеранів, що відбувся в США, інформує УНН з посиланням на Федерацію тенісу України.

В американському Орландо завершився чемпіонат світу с тенісу серед ветеранів. Вперше в такому представницькому турнірі брала участь велика українська команда, представники якої грали в різних вікових категоріях серед жінок і чоловіків.

Юрій Кроленко та Володимир Назаренко виступали у "наймолодшій" віковій категорії 37-го чемпіонату світу – "65+". Там вони мали 16 номер посіву, тому перше коло автоматично пропускали. А от далі пішла переможна серія над суперниками: американську пару Джека Баркера та Енді Штейнгольда, четвертих сіяних австралійців Макса Бейтса та Питера Дженкінса, французів Балаша Лазло та Домініка Лемана, сьомих сіяних голандців Мартіна Коека та Рольфа Тунга.

Лише в фіналі українці поступилися лідерам посіву австралійсько-американському дуету у складі Ендрю Рае та Даніеля Гроссмана.

Варто відзначити, що на змаганнях також брали участь Леонід Станіславський (найстарший учасник категорії "85+", йому 94 роки), Галина Горяная та Лія Яворська ("80+").

Українські Національні Новини

Спорт