ukenru
ukrayinska-delegatsiya-u-pa-nato-obgovorila-organizatsiyu-provedennya-zasidannya-asambleyi-u-kiyevi

Українська делегація у ПА НАТО обговорила організацію проведення засідання асамблеї у Києві

 • 11147 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Голова української делегації у Парламентській асамблеї НАТО Єгор Чернєв зазначив, що відбулася координаційна зустріч з секретарем НАТО під час якої узгодили питання щодо організації Парламентської асамблеї у Києві. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Відбулася координаційна зустріч із секретаріатом ПА НАТО для узгодження деяких питань організації Парламентської асамблеї наступного року в Києві", - написав Чернєв.

Він також додав, що вчора українська делегація додала правки у доповідь "NATO-Russia Relations - a snapshot" та погодила з автором, хорватським дипломатом і політиком, Міро Ковачем на двосторонній зустрічі с хорватською делегацією.

Також, зі слів Чернєва, було додано правки доповідь по Україні і погоджено з автором, канадським сенатором Джейн Корді.

"Провели зустріч з президентом ПА НАТО Мадлен Мун. Донесли, що наш курс на НАТО незмінний та заручились її підтримкою і надалі... І ще багато неформальних зустрічей з делегатами різних країн", - відзвітував голова української делегації.

Нагадаємо, з 11 по 14 жовтня у Лондоні проходить 65-е щорічне засідання Парламентської асамблеї НАТО. У його рамках запланована панель, присвячена Україні

Українські Національні Новини

Політика