ukenru
ukrayinska-aviatsiya-zavdala-udariv-po-16-ti-skupchennyakh-rosiyan-i-tekhniki-u-luganskiy-oblasti-gayday

Українська авіація завдала ударів по 16-ти скупченнях росіян і техніки у Луганській області, — Гайдай

 • 109175 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі національного марафону "Єдині новини" повідомив про актуальну ситуацію на лінії зіткнення. Зокрема, розповів про успіхи ЗСУ та втрати ворога, пише УНН.

Деталі

Як повідомив Гайдай, українська авіація завдала ударів по 16-ти скупченнях росіян і техніки у Луганській області. Також очільник ОВА розповів наскільки активними і результативними є дії ЗСУ наразі в області.

Цитата

"Що стосується цієї бавовни. назвемо її так. Не будемо конкретизувати чому саме стаються там (в окупованій частині області - ред.) ці вибухи. То можу сказати, що достатньо влучно ця бавовна відбувається. Тому, що чітко вона відбувається або в якихось готелях, або в гуртожитках, або в інших приміщеннях, де якраз і проживають компактно представники російською армії. В них великі втрати за останній час", — сказав Гайдай.

Як повідомив очільник ОВА, вночі проти 18 вересня у Сватовому стався вибух на автостанції, потім там переробили у "готель". І десь біля двохсот солдат РФ там загинуло.

Гайдай додав, що зараз окупанти стягують війська до лінії фронту.

"Готуються до оборони, готуються ретельно. Але склади так само вибухають і з боєкомплектом в них так само можуть бути певні проблеми.. Окупанти дуже-дуже активно глушать зараз повністю весь зв'язок — як мобільний, так й інтернет", — сказав Гайдай.

Нагадаємо

Як раніше повідомляв УНН, розбиті після обстрілів росіян міста Луганщини опалювальний сезон не переживуть, рашисти для цього нічого не зробили.

Українські Національні Новини

Війна