ukenru
ukrayinska-aviatsiya-vnochi-vikonala-218-vognevikh-zavdan-po-vorozhikh-pozitsiyakh-na-khersonschini-ok-pivden

Українська авіація вночі виконала 218 вогневих завдань по ворожих позиціях на Херсонщині – ОК “Південь”

 • 182415 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Українська авіація вночі відпрацювала 218 вогневих завдань по позиціях противника на Херсонщині. Про це йдеться у зведенні Оперативного Командування “Південь”, передає УНН.

Цитата

“Наша авіація відпрацювала вночі по системам протиповітряної оборони противника в Бериславському та Каховському районах, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 218 вогневих завдань. Результати дорозвідуються”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що обстановка на південнобузькому напряму залишається напруженою із динамічним розвитком на різних напрямках. Сили оборони тримають контроль та ініціативу.

Наразі противник веде оборонні дії з метою утримання захоплених територій та стримування розвитку наступу українських підрозділів. Також ворог продовжує наносити авіаційні та ракетні удари, обстрілювати важкою артилерією наші позиції, прилеглі до лінії фронту територіальні громади, тилові регіони України.

“Загрози ракетних ударів, як і атаки дронів-камікадзе лишаються актуальними, зважаючи на занепокоєність ворога станом справ із логістикою на півдні України та намагання переключити увагу від Кримського мосту, слід усвідомлювати імовірність посилення атак на всі, а особливо на південні регіони України”, – наголошують в оперативному командуванні.

Доповнення

Російські війська вночі продовжували обстрілювати Миколаївську область, у Баштанському районі зачепило дитсадок, школу, амбулаторію, сільгосппідприємство та склади.

Оперативне командування "Південь" також повідомило, що окупанти почали утворювати нові позиції в районі Берислав — Нова Каховка.

Українські Національні Новини

Війна