ukenru
ukrayinki-vigrali-tri-medali-na-etapi-diamantovoyi-ligi

Українки виграли три медалі на етапі Діамантової ліги

 • 84755 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Україна продовжує завойовувати перемоги на спортивному фронті. Так, українські легкоатлетки виграли три медалі на етапі "Діамантової ліги" в Бірмінгемі (Велика Британія). Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Міністерства молоді та спорту України в Telegram.

Деталі

Так, у бігові на 400 метрів з бар'єрами Вікторія Ткачук отримала друге місце з результатом 55.25 секунд, а інша наша співвітчизниця Анна Рижикова стала третьою, маючи результат 55.37 секунд. Швидше за українок пробігла лише ексрекордсменка світу Далайла Мухаммед.

Крім того, Україна отримала ще одну срібну медаль. Марина Бех-Романчук посіла друге місце у стрибках у довжину з результатом 6 м 66 см.

Цитата

"Нагадаємо, для спортсменки це вже друга поспіль нагорода на етапах "Діамантової ліги" у двох різних дисциплінах. На попередньому етапі в Досі Марина здобула "срібло" у потрійному стрибку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

У чеському Рачіце завершився перший етап Кубка світу сезону 2022 у веслуванні на байдарках і каное. Після трьох медалей за перший день фіналів збірна України додала ще три нагороди в завершальний день змагань.

Українські Національні Новини

Спорт