ukenru
ukrayinki-vigrali-dva-sribla-na-chye-zi-sportivnoyi-borotbi

Українки виграли два "срібла" на ЧЄ зі спортивної боротьби

 • 15172 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. У столиці Італії відбувся другий змагальний день жіночого чемпіонату Європи з боротьби, передає УНН з посиланням на Асоціацію спортивної боротьби України.

Здобувши олімпійську ліцензію Оксана Лівач не стала зупинятись на досягнутому. До Риму вона їхала перемагати і в перший день змагань вийшла до фіналу.

В кваліфікації Оксана здолала суперницю з Туреччини, потім перемогла французженку, а в півфіналі вирвала перемогу в росіянки Мілани Дадашевої.

ЧТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України виборола першу нагороду на ЧЄ з греко-римської боротьби

Сьогодні Міглена Селішка взяла реванш в українки за минулорічний фінал. Таким чином Оксана стала віце-чемпіонкою Європи у категорії до 50 кг.

Також в боротьбу за континентальне "золото" вступила зовсім молода борчиня Соломія Винник. Вона досить впевнено перемогла суперницю з Туреччини, та в півфіналі здолала борчиню з Молдови. У вирішальній зустрічі Винник поступилася бронзовій призерці чемпіонату світу Ользі Хорошевцевій.

Зауважимо, що за бронзові нагороди континентальної першості посперечаються українки Ангеліна Лисак (59 кг) і Алла Черкасова (68 кг).

Українські Національні Новини

Спорт