ukenru
ukrayinki-prodemonstruvali-naykraschi-rezultati-sezonu-na-etapi-diamantovoyi-ligi

Українки продемонстрували найкращі результати сезону на етапі "Діамантової ліги"

 • 9207 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Українські спортсменки взяли участь в четвертому етапі сезону престижних легкоатлетичних змагань "Діамантова ліга", що проходив у Римі, повідомляє УНН з посиланням на ФЛАУ.

Відразу чотири українки вийшли у сектор для стрибків у висоту. 1,94 метри були тим результатом, який дозволив посісти призові місця. Такий же показали і дві українки – Катерина Табашник і Юлія Левченко. Все вирішувала кількість спроб, які спортсменки витратили на подолання як цієї, так і попередніх висот. За ним Табашник стала четвертою, а Левченко завершила змагання п’ятою. Для обох дівчат цей результатом став найкращим нинішнього сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український стрибун потрапив до топ-5 першого етапу "Діамантової ліги"

Оксана Окунєва у Римі посіла дев’яте місце (1,88 м), а ще зовсім юна Ярослава Магучіх, яку організатори також запросили, була 12-ю (1,84 м). Перемогла і очолила світовий топ-лист сезону Марія Ласіцкене (2,02 м).

Відзначимо, що наша Вікторія Ткачук подолала дистанцію біг 400 метрів з бар’єрами за 55,69 с і фінішувала шостою. Анастасія Бризгіна з результатом 52,79 с була восьмою з бігу на 400 метрів. Для обох дівчат ці результати стали найкращими нинішнього сезону.

Зауважимо, що п'ятий етап "Діамантової ліги" пройде в Осло 7-го червня.

Українські Національні Новини

Спорт