ukrayini-neobkhidni-sotni-tisyach-bpla-ryeznikov

Україні необхідні сотні тисяч БПЛА - Рєзніков

 • 778295 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив про потребу української армії у сотні тисячах БПЛА для боротьби з рф, передає УНН з посиланням на Міноборони України.

Деталі

Міністр оборони України Олексій Резніков під час зустрічі з понад 100 українськими розробниками та виробниками БПЛА заявив про потребу України у сотні тисячах безпіло́тних літаальних апаратах для боротьби з росією.

Він наголосив на важливості підтримки Українського ринку БПЛА, зокрема, дронів широкого спектру застосування — повітря-земля-вода, йдеться у повідомленні.

«Це і про коригування артилерії, і про нанесення ураження ворогу (ударні дрони), і про доставку б/к, евакуацію поранених тощо. Наразі потреби Сил оборони України вимірюються сотнями тисяч БПЛА різних модифікацій. Робота із закриття зазначених потреб триває, зокрема, за 8 місяців повномасштабної війни до експлуатації допущено більше БПЛА, ніж за останні 5 років», — сказав Резніков.

"Повторю, незалежність ВПК — це один із факторів обороноздатності країни. І наразі одним із ключових напрямів Міноборони є розвиток і підтримка Українського ринку БПЛА», — наголосив Міністр оборони України.

Нагадаємо

Міністр оборони України Олексій Резніков показав військовий кутниковий відбивач, яким рашисти намагались захиститись від HIMARS.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україні необхідні сотні тисяч БПЛА - Рєзніков

     • 778295 переглядiв

    На Херсонщині відкрили поліцейську станцію

     • 1280178 переглядiв

    Кейт Міддлтон поділилася новим дитячим знімком

     • 3067982 переглядiв

    Люди знищують майже 40% тропічних лісів Амазонки

     • 1075969 переглядiв