ukenru
ukrayinets-uspishno-proyshov-pereglyad-u-titulovanomu-klubi-nba

Українець успішно пройшов перегляд у титулованому клубі НБА

 • 7640 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Захисник молодіжної збірної та кандидат до національної команди України Святослав Михайлюк пройшов перегляд у клубі НБА "Лос-Анджелес Лейкерс". Про це повідомляє ФБУ з посиланням на silverscreenandroll.com, передає УНН.

Зазначено, що наш баскетболіст залишив приємне враження після себе. "Лейкерс" у міжсезонні зосереджені на пошуку "шутера". Попри не найкращі антропометричні дані, українець чудово підходить для цього.

За словами оглядача видання, який був присутнім на перегляді, Михайлюк змушує суперників більше приділяти уваги захисту, ніж вони сподівалися.

Зауважимо, що "Лейкерс" є найбільш титулованим клубом в історії НБА після "Бостона" – 16 чемпіонських титулів (на 1 менше, ніж у "Бостон Селтікс").

Додамо також, 20-річний Михайлюк готується до драфту НБА, який відбудеться 22 червня. Він уже пройшов огляд в "Юті", "Фініксі", "Чикаго" та "Вашингтоні".

Як повідомляв УНН, кандидат у національну збірну України захисник Іссуф Санон провів результативний матч в рамках другого дня міжнародного табору “NBA Global Camp”, який триває в Тревізо (Італія).

Українські Національні Новини

Спорт