ukenru
ukrayinets-stakhovskiy-vigrav-pershiy-z-2011-roku-titul-atp

Українець Стаховський виграв перший з 2011 року титул ATP

 • 6401 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Український тенісист Сергій Стаховський виграв свій перший з 2011 року титул в ATP-турі, здобувши разом з іспанцем Марселем Гранольєрсом перемогу у парному турнірі в американському Ньюпорті. Про це УНН повідомляє з посиланням на "Великий теніс України".

Сергій Стаховський/Марсель Гранольєрс (Україна/Іспанія) зійшлися у фіналі з Марсело Аревало/Мігелем Анхель Реєс-Варелою (Сальвадор/Мексика) - 6-7 (10), 6-4, 13-11.

Суперники провели на корті близько 2 годин. У першій партії Стаховський і Гранольєрс не скористалися двома сетболами при рахунку 5-4 і двома сетболами на тай-брейку. Українсько-іспанська пара реалізувала сетбол на подачі суперників у другій партії, щоб перевести фінал на вирішальний тай-брейк. Стаховському і Гранольєрсу знадобилося 4 матчболи, щоб оформити перемогу і звання чемпіонів (виконали 3 міні-брейки проти 2 у суперників).

У колекції 33-річного українця вже було 4 одиночних і 3 парних титули ATP. Стаховський не програв жодного фіналу, у якому брав участь. До цього Сергій ставав чемпіоном турніру АТР ще в 2011 році, коли у дуеті з росіянином Михайлом Южним переміг у Дубаї. На рахунку Стаховського тепер 3 титули на траві (в одиночному розряді в Хертогенбосі у 2010 році і в тому ж сезоні в парі в Галле разом з Михайлом Южним).

Нагадаємо, тенісист Стаховський піднявся у рейтингу АТР.

Українські Національні Новини

Спорт