ukenru
ukrayinets-a-korobov-vigrav-mizhnarodniy-shakhoviy-turnir-u-rosiyi

Українець А.Коробов виграв міжнародний шаховий турнір у Росії

 • 10496 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Харків’янин Антон Коробов здобув блискучу перемогу у престижному бліц-турнірі на Кубок групи компаній "Регіон", що відбувся у Москві, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію шахів України.

А.Коробов із підсумковим результатом у 15,5 очок забезпечив собі двохочковий відрив від другого призера - азербайджанця Рауфа Мамедова. Третє-п'яте місця, із 13 очками посіли, відповідно, Д.Дубов (Росія), А.Рамірес (США) та В.Артемьєв (Росія). Ще на пів-очка менше набрали відомі гросмейстери Юй Яньі (Китай), М.Вітюгов (Росія), Г.Камський (США), Д.Хісматулін і В.Гуніна (Росія), які поділили 6 - 11 місця.

Зауважимо, що у турнірі взяли участь 200 шахістів на чолі із чемпіоном світу з бліцу 2016 року Сергієм Карякіним. Щоправда, сам чемпіон, набравши 11 очок з 18, поділив лише 28-39 місця.

Довідка УНН: 31-річний А.Коробов є чемпіоном України 2002 і 2012 років, чемпіоном Європи з бліцу (2013), срібним призером шахової олімпіади (2016) та бронзовим призером командного чемпіонату світу (2013).

Як повідомляв УНН, збірна України перемогла команду США у заочних шахах.

Українські Національні Новини

Спорт