ukrayina-zhive-pratsyuye-stvoryuye-nove-na-vinnichchini-za-pidtrimki-mkhp-gromadi-rozvivayut-khlibovirobnitstvo

Україна живе, працює, створює нове: на Вінниччині за підтримки "МХП-Громаді" розвивають хлібовиробництво

 • 1837552 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. У місті Ладижин, що на Вінниччині, за підтримки благодійного фонду «МХП-Громаді» запустили виробництво хлібобулочних виробів. Про це повідомляє пресслужба «МХП-Громаді», передає УНН.

Деталі

Так, зокрема, було запущено виробництво 52 видів хлібобулочних виробів в переобладнаному пекарському цеху ладижинського хлібзаводу. Створено вісім робочих місць.

Запуск виробництва став можливим завдяки успішній реалізації проєкту жительки регіону Віри Наконечної. Остання перемогла у конкурсі «Підтримка малого підприємництва м. Ладижин-2022», який організувала Ладижинська міська територіальна громада спільно з «МХП-Громаді».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовольчий фронт: компанія МХП стала переможцем рейтингу "Антикрихкість"

Крім Наконечної, перемогу у конкурсі також здобули проєкти Олени Гусак та Людмили Артоуз. Так, Гусак відкрила оновлену їдальню «Світанок» з можливістю скуштувати смачні комплексні обіди та придбати напівфабрикати, і забезпечила роботою 6 працівників.

У свою чергу Артоуз відкрила магазин господарчих товарів «Щедра скриня».

«Не зупиняймося, друзі! Лише від нашої сміливості і дій залежить те, якими будуть наші громади», - закликали у благодійному фонді.

Довідка

“МХП-Громаді” — український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія — комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі