Деталі
За рік виробництво замороженої курятини (частини тушок) зросло на 8,8%. При цьому, виробництво свіжої чи охолодженої курятини (частини тушок) зросло на 14%.
Зокрема, у червні цього року Україна виробила 29,5 тис. тонн замороженої курятини (частини тушок) та 31,9 тис. тонн свіжої чи охолодженої курятини (частини тушок).
Виробництво субпродуктів птиці за рік зросло на 0,9% — до 9,5 тис. тонн.
Доповнення
Агрохолдинг МХП (Наша Ряба) Юрія Косюка збільшив обсяги виробництва курятини. У другому кварталі 2021 року МХП виробив 190,9 тис. тонн курятини проти 181,2 тис. тонн у другому кварталі 2020 року. Зростання — плюс 5%.