ukenru
ukrayina-zakrila-svoye-predstavnitstvo-v-snd

Україна закрила своє представництво в СНД

 • 12051 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Україна закрила в серпні своє представництво при статутних органах Співдружності. Про це повідомив сьогодні журналістам голова Виконавчого комітету - виконавчий секретар СНД Сергій Лебедєв, передає УНН з посиланням на БЕЛТА.

"За останній час нічого нового не відбулося. Єдине, ми з жалем констатуємо, що в серпні Україна закрила своє представництво при статутних органах Співдружності. Контакт у нас з Україною залишається. Ми його здійснюємо в Мінську через посольство України в Білорусі. Там виділений спеціальний співробітник, і нічого трагічного тут я не бачу. У нас 10 років тому була така ситуація, коли радник одного з посольств поєднував свою діяльність в дипмісії і представляв інтереси України при статутних органах СНД при Виконкомі. Ми зберігаємо надію, що Україна збереже свою присутність в Співдружності", - сказав Сергій Лебедєв.

Як повідомляв УНН, 19 травня Президент України Петро Порошенко підписав указ про відкликання всіх українських представників із статутних органів СНД.

Також Президент заявив, що Україна вийде з усіх договорів в рамках СНД, які не відповідають національним інтересам.

Українські Національні Новини

Політика