ukenru
ukrayina-vtratit-temp-vikonannya-ugodi-pro-asotsiatsiyu-z-yes-klimpush-tsintsadze

Україна втратить темп виконання Угоди про асоціацію з ЄС – Климпуш-Цинцадзе

 • 10823 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Політична ситуація в Україні гальмує процес виконання країною зобов'язань відповідно до Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Про це заявила віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час презентації звіту за час роботи в уряді, передає кореспондент УНН.

Так, Климпуш-Цинцадзе висловила думку, що держава мала всі шанси, принаймні, на початку року прискорювати процес виконання завдань з Угоди про асоціацію.

"Якраз, на жаль, вибори та політична турбулентність загальмовує цей процес (виконання завдань з Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – ред.), тому що ні у ВР не ухвалюються зараз законопроекти, і є певний розфокус і в роботі уряду так само через цю невизначеність того, як будуть далі розвиватися події. Тому я думаю, на цей рік ми втратимо темп, і це пов’язано з тим, що ми маємо таку політичну ситуацію", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна виконала зобов'язання відповідно до Угоди про асоціацію з ЄС на 44%

Українські Національні Новини

Політика