ukenru
ukrayina-vislovila-spivchuttya-u-zvyazku-z-richnitseyu-teraktiv-11-veresnya

Україна висловила співчуття у зв'язку з річницею терактів 11 вересня

 • 14012 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Українські дипломати в США висловили підтримку Америці в 19-ту річницю трагедії 11 вересня, передає УНН.

"У 19-ту річницю терактів 11 вересня ми стоїмо пліч-о-пліч з нашими американськими друзями, щоб віддати належне жертвам і службам швидкого реагування, які зазнали в той день найбільших жертв. Ми пам'ятаємо їхні життя і молимося за їх душі", - йдеться в заяві українського посольства в США.

Солідарність США висловило і постійне представництво України при ООН, що базується в Нью-Йорку.

"Сьогодні ми солідарні з американським народом та іншими країнами, громадяни яких загинули в результаті трагічних нападів 11 вересня 2001 року. Наші думки з їх сім'ями і близькими", - сказано в повідомленні в Twitter.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки сьогодні згадують жертв найкривавішої терористичної атаки в історії людства: 4 викрадених авіалайнера, тисячі жертв з 90 країн, тимчасовий колапс міжнародного сполучення і фінансів, колосальний вплив на американське суспільство, передумови до двох великих військових конфліктів, жертвами яких стануть більш ніж мільйон людей, цензура і десятки "теорій змови".

Українські Національні Новини

Політика