ukrayina-uspishno-adaptuvala-kompleksi-buk-m1-pid-amerikanski-raketi-v-povitryanikh-silakh-rozpovili-detali

Україна успішно адаптувала комплекси "Бук-М1" під американські ракети: в Повітряних силах розповіли деталі

 • 184715 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Радянські ЗРК “Бук-М1”, які застосовує українська протиповітряна оборона, вдалося переобладнати під американські ракети. Про це розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат в інтерв’ю Radio NV, передає УНН.

Деталі

За словами речника Повітряних сил ЗСУ, західні партнери оголосили, що модифіковані комплекси ППО з американськими ракетами пройшли випробування на полігоні в США, маючи гарний результат.

Цитата

«Є оголошення від наших західних партнерів (ми його вже підтвердили), що в нас є гарні результати бойового застосування на полігоні у Сполучених Штатах зенітних ракетних комплексів Бук-М1, які переобладнані, адаптовані під американські ракети і можуть посилити нашу протиповітряну оборону», - розповів Ігнат.

Він також наголосив, що рф виготовляє ракети до комплексів Бук-М1 та С-300, відповідно Україні потрібно шукати способи "схрещення радянського з американським".

«Потрібно шукати кроки, шляхи, такі як схрещення радянського з американським. Вони [захищають], нехай і на невеликому радіусі», — сказав Ігнат.

Також, за його словами, Україні потрібна велика кількість, як «Буків», підлаштованих під американські ракети, так і систем HAWK, які хоч і є морально застарілими, але були модернізовані і вже показують результат в Україні.

Раніше

Юрій Ігнат в ефірі телемарафону зазначав, що «Буки будуть оснащені американськими ракетами, які будуть захищати наш повітряний простір».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речник Повітряних Сил: на процес завдання ударів і авіаційну діяльність ворога впливає погода

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Законопроєкт про "військове ПДФО" направлено на підпис Президенту

     • 93177 переглядiв

    На Херсонщині через ворожий обстріл постраждав водій "швидкої"

     • 65764 переглядiв

    Ердоган - прем'єру Ізраїлю: "Нетаньягу, ти повинен знати, що йдеш"

     • 192401 переглядiв