ukenru
ukrayina-ta-turechchina-budut-rozvivati-spriyatliviy-ekonomichniy-klimat

Україна та Туреччина будуть розвивати сприятливий економічний клімат

 • 8779 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Верховна Рада ратифікувала угоду між урядами України та Туреччини про взаємне сприяння та захист інвестицій. Парламентарі 244 голосами підтримали відповідний законопроект, передає кореспондент УНН.

Як зазначається у пояснювальній записці укладення угоди створить правові основи для подальшого розвитку сприятливого інвестиційного клімату, надасть можливість іноземним інвесторам використовувати міжнародно-правові механізми захисту інвестицій, що значно знизить можливість виникнення некомерційних ризиків, збільшить обсяги іноземних інвестицій, зробить значний внесок у забезпечення макроекономічної стабільності української економіки.

Нагадаємо, Верховна Рада ратифікувала угоду між урядами України та Румунії про співпрацю у сфері військових перевезень. За відповідне рішення проголосували 247 народних депутатів.

Також сьогодні Верховна Рада ратифікувала угоду між урядами України та Польщі про співпрацю у сфері оборони. За відповідне рішення проголосували 230 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Економіка