ukrayina-ta-niderlandi-obgovorili-khid-rozsliduvannya-spravi-mh17

Україна та Нідерланди обговорили хід розслідування справи MH17

 • 12471 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Київ налаштований докласти максимум зусиль для справедливого розслідування збиття літака рейсу MH17 та притягнення винних у цьому злочині до кримінальної відповідальності. Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, передає УНН із посиланням на пресслужбу МЗС.

Так, відбулася зустріч заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара з послом Королівства Нідерланди в Україні Йоганнесом Де Молом.

"Головна увага співрозмовників була сконцентрована на розвитку співпраці у рамках розслідування збиття літака рейсу MH17. Василь Боднар відзначив принципову налаштованість Києва докласти максимум зусиль для справедливого розслідування збиття літака рейсу MH17 та притягнення винних у цьому злочині до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Також сторони обговорили перспективи співпраці у торговельно-економічній сфері, з огляду на провідну роль Нідерландів як одного з найбільших інвесторів в українську економіку.

"Домовлено про активізацію роботи над двосторонніми проектами у сфері розмінування територій на сході України, розробки інфраструктурних та агропромислових проектів, а також реалізації проектів з розвитку громадянського суспільства в Україні", - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що посол підкреслив, що прогрес України у просуванні реформ та готовність до подальшого використання європейського, зокрема нідерландського, досвіду у правоохоронній та судовій сферах значно сприятиме збільшенню частки нідерландських інвестицій в економіку України.

Як повідомлялося раніше в УНН, суд по MH17 відхилив низку запитів сторони захисту і дав їй час на підготовку до листопада. 

Нагадаємо, процес у справі MH17 в окружному суді Гааги розпочався 9 березня. Судовий процес стосується перших чотирьох обвинувачених у збитті літака рейсу MH17.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Притулок Бест Френдс закликає стати опікуном тварини

     • 22318 переглядiв

    На Луганщині невідомі викрали прапор України зі скверу

     • 14214 переглядiв