ukenru
ukrayina-ta-iran-zibralisya-na-zasidannya-komisiyi-z-ekonomichnoyi-spivpratsi

Україна та Іран зібралися на засідання комісії з економічної співпраці

 • 12024 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Міжурядова українсько-іранська комісія з економічного та торговельного співробітництва розпочала заісдання у Києві. Про це йдеться у повідомленні Мінекономрозвитку у Twitter, передає УНН.

"Розпочалася зустріч співголів міжурядової українсько-іранської комісії з економічного та торговельного співробітництва", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 березня Україна та Іран обговорили напрямки співробітництва в енергетичній сфері. Зоурема, у Міненерговугілля провели консультації щодо проекту меморандуму про взаєморозуміння між урядами України та Ісламської Республіки Іран, зокрема щодо напрямків співробітництва в галузі енергетики.

Шосте засідання Міжурядової українсько-іранської спільної комісії з економічного та торговельного співробітництва проходить у місті Києві 9-10 березня 2017 року.

Українську частину комісії очолює міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик, іранську частину комісії очолює міністр сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран Махмуд Ходжаті.

Українські Національні Новини

Економіка