ukenru
ukrayina-ta-indiya-obgovorili-liberalizatsiyu-vizovogo-rezhimu

Україна та Індія обговорили лібералізацію візового режиму

 • 12016 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко прийняв посла Республіки Індія в Україні Партху Сатпатхі, сторони, зокрема, обговорили лібералізацію візового режиму між країнами. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МЗС.

"Співрозмовники обговорили широке коле питань порядку денного українсько-індійських відносин, відзначивши важливість активізації політичного діалогу на високому і найвищому рівнях... У центрі уваги сторін були питання посилення співпраці в сфері освіти та лібералізації візового режиму", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна працює над отриманням "безвізу" ще з низкою країн

Також було підкреслено необхідність зосередження зусиль на поглибленні торговельно-економічного співробітництва та розширенні договірно-правової бази.

Сторони домовилися забезпечити подальшу конструктивну роботу в рамках Міжурядової українсько-індійської комісії по торгівельному, економічному, науковому, технічному, промисловому і культурному співробітництву.

Як раніше повідомляв УНН, у посольстві України в Республіці Польща підписано угоду між урядом України та урядом Монголії про взаємне скасування віз

Українські Національні Новини

Політика