ukenru
ukrayina-spodivayetsya-scho-inshi-krayini-uslid-za-kanadoyu-zaboronyat-rosiysku-stal-i-alyuminiy

Україна сподівається, що інші країни услід за Канадою заборонять російську сталь і алюміній

 • 866658 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. У Києві схвально сприйняли заборону Канади на імпорт усієї російської продукції з алюмінію та сталі. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у неділю подякував у Twitter і висловив надію, що інші країни наслідують її приклад, пише УНН.

Цитата

"Позбавлення росії можливості фінансувати війну – один із кроків до перемоги України. Вдячний уряду Канади, Джастіну Трюдо, Христі Фріланд за заборону на ввезення алюмінію та сталі з рф. Сподіваємось на аналогічні рішення й інших країн. Ми маємо зупинити російську воєнну машину", - написав Шмигаль.

Доповнення

Уряд Джастіна Трюдо заборонив імпорт російських продуктів, щоб позбавити москву можливості фінансувати війну проти України.

«Україна може і повинна виграти цю війну. Ми продовжуємо робити все можливе, щоб скоротити або обмежити доходи, які використовуються для фінансування незаконного та варварського вторгнення путіна в Україну», – заявила міністр фінансів Канади Христя Фріланд у заяві.

Згідно із заявою, заборона поширюється як на готову, так і на іншу продукцію та вплине на імпорт таких продуктів, як алюмінієві листи, алюмінієві контейнери, а також сталеві труби.

Українські Національні Новини

Політика