ukenru
ukrayina-shukaye-shlyakhi-vplivu-na-volkswagen-i-adidas-za-robotu-v-krimu-klimkin

Україна шукає шляхи впливу на Volkswagen і Adidas за роботу в Криму - Клімкін

 • 10632 переглядiв

КИЇВ. 2 лютий. УНН. Україна шукає шляхи впливу на компанії Volkswagen і Adidas за роботу в анексованому Криму. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в інтерв'ю Rheinische Post, передає УНН.

"Україна є конституційною державою. У міжнародних відносинах ми також покладаємося на послідовне ставлення світової спільноти. Будь-яка спроба обійти ту чи іншу російську санкцію, введену в результаті анексії Криму, повинна бути покарана законом. Деякі вважають, що це перебільшено - звертатися до ЄС в цьому контексті - я не згоден. Ми маємо в своєму розпорядженні широкий спектр правових механізмів, які ми можемо використовувати. Ми перебуває в процесі пошуку збалансованого рішення. Проте я поки не можу розкрити деталі, оскільки в цьому питанні потрібна певна конфіденційність", - заявив П.Клімкін, відповідаючи на питання про дії України щодо Volkswagen і Adidas за роботу в анексованому Криму.

Нагадаємо, німецькі концерни Volkswagen і Adidas відкинули звинувачення в торгівлі з окупованих Кримом.

Як повідомляв УНН, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін пригрозив "юридичними методами" компаніям Volkswagen і Adidas в зв'язку з тим, що вони досі продовжують роботу в Криму.

Українські Національні Новини

Політика