ukenru
ukrayina-pidpisala-dokument-pro-zbilshennya-stroku-bezvizovogo-perebuvannya-gromadyan-v-argentini

Україна підписала документ про збільшення строку безвізового перебування громадян в Аргентині

 • 11561 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко у середу прийняв Посла Аргентинської Республіки. Того ж дня було підписано Протокол про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Аргентинської Республіки про скасування віз, яким передбачається взаємне збільшення строку безвізового перебування громадян України та Аргентини удвічі. Про це повідомляє пресслужба МЗС України у Facebook, передає УНН.

"21 листопада Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко прийняв Посла Аргентинської Республіки в Україні Елену Л. Т. Мікусінскі", - повідомили у пресслужбі.

Повідомляється, що під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань порядку денного українсько-аргентинських відносин, відзначивши важливість активізації політичного діалогу на високому і найвищому рівнях, а також ефективну взаємодію на полях міжнародних організацій.

"Того ж дня в МЗС підписано Протокол про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Аргентинської Республіки про скасування віз, яким передбачається взаємне збільшення строку безвізового перебування громадян України та Аргентини удвічі (з 90 днів протягом року до 90 днів впродовж 180 днів)", - зазначили у МЗС.

Нагадаємо, раніше Україна та Індія обговорили лібералізацію візового режиму.

Українські Національні Новини

Політика