ukrayina-pid-chas-viyni-u-varshavi-startuvav-mizhnarodniy-ekonomichniy-forum

Україна під час війни: у Варшаві стартував міжнародний економічний форум

 • 202713 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. У Варшаві розпочалася міжнародна конференція “Україна під час війни. Економіка. Безпека. Енергетика. Перспективи відновлення”. Про це повідомляє УНН з посиланням на трансляцію заходу.

Деталі

Захід присвячений економічній ситуації в Україні та світі, важливості міжнародної підтримки нашої держави, заходам щодо стабілізації банківської системи у період воєнного стану. Також на порядку денному будуть питання щодо енергетичної ситуації та відновлення України після війни.

У панельних дискусіях братимуть участь 14 експертів у сферах енергетики, економіки, банківської системи з України, США, Великої Британії та Швеції, зокрема, перший заступник голови Нацбанку України Катерина Рожкова, акціонер IBOX BANK, голова ради УАПС та CEO фінтех компанії LeoGaming Альона Шевцова, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, ексголова правління НАК “Нафтогаз” Андрій Коболєв, заступник міністра соціальної політики Костянтин Кошеленко, заступник міністра молоді і спорту Віталій Лавров, шведський економіст та дипломат Андерс Аслунд та інші.

Організатори конференції: Українська Асоціація платіжних систем (УАПС), організація Atlantic Council та український транзакційний банк IBOX BANK.

                             

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 330: Генштаб оновив дані про втрати окупантів

     • 103845 переглядiв