ukrayina-peredala-izrayilyu-spisok-viyskovikh-potreb-ta-ochikuye-rishen-kuleba

Україна передала Ізраїлю список військових потреб та очікує рішень – Кулеба

 • 493345 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Україна передала Уряду Ізраїля список військових потреб, і тепер очікує рішень від країни, зокрема у сфері допомоги захисту українського неба. Про це заявив міністр закордонних Дмитро Кулеба на спільному брифінгу з ізраїльським колегою Елу Коеном, передає УНН.

Цитата

"Ми сьогодні говорили не лише про гуманітарну підтримку, але й про інші речі, якими Ізраїль може підтримати Україну. Ізраїлю дуже відомий наш список військових потреб. Він передавався тому уряду, він передавався цьому уряду. Ми чекаємо на ухвалення відповідних рішень. Насамперед мова йде про захист українського неба", - заявив Кулеба.

Деталі

Міністр додав, що немає жодної об'єктивної причини, чому Україна та Ізраїль не повинні стояти пліч-о-пліч "сьогодні, завтра та завжди".

Доповнення

Міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен повідомив, що він прибув до Києва. Це перший візит ізраїльського міністра в Україну з початку повномасштабного вторгнення рф.

За інформацією ЗМІ, Ізраїль досі відхиляв прохання адміністрації Байдена та інших урядів про надання військової допомоги Україні, побоюючись напруженості у відносинах з росією, але тепер Нетаньягу наказав переглянути цю політику.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Франція та Китай домовилися працювати на мир в Україні

     • 607500 переглядiв

    ENTSO-E дозволило збільшити імпорт електроенергії в Україну

     • 646209 переглядiв

    Український паспортний сервіс став доступний у Стамбулі

     • 695070 переглядiв