ukenru
ukrayina-otrimala-test-sistemu-dlya-viyavlennya-novogo-koronavirusu-moz

Україна отримала тест-систему для виявлення нового коронавірусу - МОЗ

 • 20091 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Сьогодні Україна отримала тест-систему для виявлення нового коронавірусу. Реагенти у складі тест-системи дозволять проводити лабораторну діагностику нового коронавірусу на сучасному рівні, передає УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

Як повідомили у МОЗ, набори розроблені в Німеччині з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення зазначеного виду коронавірусу.

"У подальшому планується надходження додаткових реагентів від ВООЗ та закупівля за кошти державного бюджету. Діагностика буде здійснюватися виключно у випадках, що відповідають епідеміологічному і клінічному визначенню хвороби, що зазначено в рекомендаціях ВООЗ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розроблені Україною тести на коронавірус можуть з'явиться наступного вівторка

Як повідомляв УНН, Україна сьогодні-завтра отримає тест-системи для виявлення нового коронавірусу, наразі вони вже знаходяться на митній території. 

Раніше повідомлялося, що Україна отримає 30 комплектів тест-систем для виявлення нового коронавірусу.

Нагадаємо, станом на 5 лютого 2020 року, у світі зареєстровано 24 505 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції, з них 493 - летальні. Окрім Китаю випадки захворювання зафіксовані в 23 країнах світу.

Українські Національні Новини

Суспільство