ukrayina-ochikuye-na-patriot-nayblizhchim-chasom-ignat

Україна очікує на Patriot найближчим часом - Ігнат

 • 668793 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Україна очікує на отримання системи Patriot найближчим часом. Про це речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат заявив в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

«Безумовно, Patriot буде в Україні. Рішення прийнято… Очікуємо найближчим часом. Дійсно, є заяви про навчання наших людей на цих комплексах, дійсно, воно буде», - розповів Ігнат.

Доповнення

Раніше в ЗМІ поширилися слова з інтерв'ю міністра оборони Польщі Маріуша Блащака щодо Patriot длм України. У Варшаві у відповіді для українського державного ЗМІ уточнили, що міністр оборони Польщі Маріуш Блащак в інтерв’ю іспанському виданню La Razon не говорив, що Україна вже отримала Patriot. Він лише вказав, що позитивне рішення про передачу Києву цієї системи ППО було ухвалено завдяки зусиллям Польщі.

23 лютого заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що Україна невдовзі отримає системи Patriot та SAMP/T, які здатні перехоплювати балістичні ракети.

Українські військовослужбовці тренуються на системі Patriot і зазначають, що ці ЗРК допоможуть у захисті українського неба "зовсім скоро".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна очікує на Patriot найближчим часом - Ігнат

     • 668793 переглядiв

    В Україні втретє за день масштабна повітряна тривога

     • 1095224 переглядiв