ukenru
ukrayina-obyednala-sviy-narod-politichniy-svit-ta-mediaprostir-odnak-virishalnoyu-dlya-peremogi-ye-zbroya-zelenskiy

Україна об’єднала свій народ, політичний світ та медіапростір, однак вирішальною для перемоги є зброя – Зеленський

 • 107832 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Україна об’єднала свій народ, політичний світ та медіапростір. Це великі три кроки, які наша Держава зробила для своєї перемоги за подальше історичне існування. Однак тепер вирішальним кроком є потужна зброя, з якою Україна переможе у війні з окупантами. Про це Голова Держави заявив під час прес-конференції, передає УНН.

Цитата

“Україна багато що зробила, щоб об’єднати весь світ. І тепер, коли є це об’єднання, єдине, що залишається – це зброя. І саме так. Боротись за мир ми повинні потужною зброєю. І це останнє об’єднання, яке нам потрібно. Тут всім країнам треба вже об’єднатись, і не тільки заради нашої перемоги, а заради себе. Тому що ваші народи чекають на сміливих лідерів”, – заявив Президент.

Деталі

Зокрема, Голова Держави назвав три великих об’єднання, яке Україні вдалося зробити на масштабному рівні. Перше – це об’єднання українського народу.

“Ми настільки об’єднані, і нам головне, щоб це все залишилося в нас до кінця війни, та після війни. Ми так об’єдналися, що зараз слово “влада” не викликає в суспільства рвотного рефлексу. І я пишаюсь цим. Мені не соромно бути керівником держави. Це наша велика перемога – об’єднання наших сил, героїв, військовослужбовців, нацгвардійців, прикордонників, які першими зустрічали окупантів, наших робітників зв’язку… Це і є зброя номер один”, – відзначив Зеленський.

Другою зброєю Гарант назвав медіапростір. Саме об’єднання медійного, інформаційного ресурсу є потужною зброєю у боротьбі з інформаційною пропагандою росії.

“Я вважаю, що на сьогодні це дійсно друга влада. Всі наші звернення, наші журналісти, західні репортери – я хочу їм подякувати, бо в нас своя армія, але це те саме, що й Збройні Сили…Їх (російських ЗМІ – ред.) мільярди. І ми показали, що це є неймовірним, об’єднавшись з вами, шановні журналісти з інших держав. І саме ви привезли і везете цю правду. Ви апостоли цієї правди. Ви все відчуваєте. І це є друге, велике об’єднання”, – наголосив Зеленський.

Третьою зброєю Лідер країни назвав об’єднання політчного світу, а саме лідерів Європейського Союзу, які дякували нашому Президенту за те, що йому вдалося це зробити.

“Країни ЄС ніколи так не були об’єднані. Вони мені казали всі. Коли була остання зустріч із прем’єрами Данії та Іспанії, вони мені сказали: “ми ніколи цього не відчували такого, нам не можна втратити таке об’єднання”. Ніколи ЄС не був об'єднаний заради таких цінностей. Тому це третє об'єднання – потужне, політичне”, – резюмував Зеленський.

Додамо

Володимир Зеленський також заявив, що не буде під час війни здійснювати закордонних візитів. Він реалізує усі запрошення від іноземних лідерів після завершення війни.

Українські Національні Новини

Суспільство