ukenru
ukrayina-domovilas-iz-serbiyeyu-pro-podalshu-liberalizatsiyu-vizovogo-rezhimu

Україна домовилась із Сербією про подальшу лібералізацію візового режиму

 • 8738 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів переговори з Президентом Сербії Олександром Вучичем про подальшу лібералізацію візового режиму. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter Порошенка. 

"З Президентом Республіки Сербія домовилися найближчим часом провести чергове засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного співробітництва та про подальшу лібералізацію візового режиму", - повідомив Порошенко.

Нагадаємо, з початку введення безвізового режиму до країн ЄС з'їздило майже 20,3 мільйона громадян, з яких майже 4,8 мільйона осіб за біометричними паспортами та понад 555 тисяч громадян України скористалися всіма перевагами безвізового режиму. 

Як повідомляв УНН, за рік роботи безвізового режиму з країнами ЄС в Україні було оформлено більше ніж 5 мільйонів біометричних паспортів.

З Президентом Республіки Сербія @avucic домовилися найближчим часом провести чергове засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного співробітництва та про подальшу лібералізацію візового режиму. pic.twitter.com/LBIrdMHF16

— Петро Порошенко (@poroshenko) 12 июня 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика