ukenru
ukravtodor-zapevniv-u-proyizdi-osnovnimi-dorogami-popri-negodu-1

"Укравтодор" запевнив у проїзді основними дорогами попри негоду

 • 8692 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Автодороги державного значення у більшості областей засніжені, у Донецькій та Херсонській областях спостерігаються накати, у Одеській області – місцями ожеледиця, однак, проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Про це заявили в "Укравтодорі", передає УНН.

"Стан покриття на автодорогах державного значення у більшості областей засніжений, у Донецькій та Херсонській областях спостерігаються накати, у Одеській області – місцями ожеледиця... Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено", - повідомили у відомстві.

Невеликий сніг на ранок четверга місцями спостерігається у Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях. У Одеській області – сніг з дощем. У Миколаївській області - туман. На решті території без опадів.

Що стосується гірських перевалів, то, як зазначається, лише на Яблунецькому - невеликий сніг. Температура повітря від -2 до -12°С. Стан покриття місцями засніжений.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 543 одиниць техніки та 703 робітників.

Нагадаємо, українців попередили про ускладнення погодних умов 10-11 січня.

Українські Національні Новини

Суспільство