ukenru
ukravtodor-poobitsyav-vidremontuvati-pidyizdi-do-palatsiv-u-kachanivtsi-ta-sokirintsyakh

"Укравтодор" пообіцяв відремонтувати під'їзди до палаців у Качанівці та Сокиринцях

 • 9716 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Державне агентство автомобільних доріг України облаштує зручні під’їзні шляхи до популярних туристичних об’єктів, зокрема до палаців у Качанівці та Сокиринцях, та встановить необхідні інформаційно-вказівні знаки. Про це "Укравтодор" повідомляє на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Наразі виконуються ремонтні роботи на ділянці дороги від національної траси Н-07 Київ — Суми до історико-культурного заповідника з палацом Петра Румянцева-Задунайського та Григорія Тарновського у селі Качанівка, національного дендрологічного парку у Тростянці та садиби роду Галаганів у Сокиринцях”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що Укравтодор працюватиме над питанням налагодження транспортної інфраструктури на під’їздах до туристичних центрів по всій країні.

«Ми розуміємо, що туризм – це важлива складова економіки успішних країн. Сотні тисяч туристів, які подорожують Україною, щороку відкривають нові й нові місця. Постіно зростає привабливість культурної спадщини Україні і з-поміж іноземних відвідувачів. В результаті туристична галузь сприяє створенню нових робочих місць, розвитку економіки областей", - сказав радник голови "Укравтодору" Олександр Кава.

Як повідомляв УНН, минулого року найпопулярнішими містами для відвідин іноземними туристами стали Київ, Львів та Одеса, а також Одеська, Черкаська області і Карпатський регіон.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП