ukrainskyi-spivak-artem-pyvovarov-vidklav-blahodiinyi-kontsert-u-dublini-cherez-zavorushennia-u-misti

Український співак Артем Пивоваров відклав благодійний концерт у Дубліні через заворушення у місті

 • 22765 переглядiв

Артем Пивоваров відклав благодійний концерт у Дубліні через заворушення і вибухи, що сталися неподалік, поставивши на перше місце безпеку фанатів і пообіцявши перенести виступ. Після інциденту в Дубліні відбулися жорстокі протести і ножовий напад, в результаті якого п'ятеро людей отримали поранення, а поліція зіткнулася з учасниками заворушень.

Український співак Артем Пивоваров змушений був перенести благодійний концерт у Дубліні через заворушення у місті. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, записавши звернення до шанувальників, передає УНН.

Зараз 23 листопада, 20.10 за місцевим часом, ми знаходимося в місті Дублін, де мали проводити благодійний концерт. На сусідній вулиці від нашого майданчика за 100 метрів почалися теракти і протести. Ми чуємо вибухи. Задля безпеки наших слухачів ми разом з адміністрацією майданчика вимушені скасувати концерт. Евакуація з майданчика відбувається не з нашого побажання, це умова законодавства. Будь ласка, зберігайте спокій. Місцева влада та органи роблять усе можливе для того, щоб ви не наражали себе на небезпеку

повідомив співак.

Пивоваров зазначив, що концерт відбудеться в інший час.

Додамо

23 листопада в кількох районах Дубліна почалися зіткнення з поліцією з антиіммігрантськими гаслами після того, як у центрі міста озброєний ножем чоловік напав на перехожих. Напад стався приблизно о 13.40 за місцевим часом біля школи. Постраждали п'ятеро людей, зокрема троє дітей.

Двоє з них – п'ятирічна дівчинка і 30-річна жінка – дістали серйозні поранення.

Нападника затримали перехожі. Після нападу в місті почалися заворушення, які згодом переросли у сутички з поліцією. Протестувальники підпалили кілька транспортних засобів, зокрема автомобіль, трамвай та автобус.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ступінь північнокорейської ракети вибухнула після відділення

     • 27122 переглядiв

    Мера Нью-Йорка звинуватили у сексуальному насильстві

     • 22540 переглядiв

    Сербія купила 11 вертольотів Мі-35 у Кіпру для посилення ВПС

     • 23565 переглядiв

    На Хмельниччині вибухи, працює ППО – ОВА

     • 24116 переглядiв

    У Бельгії вандали зруйнували 85 єврейських могил

     • 21542 переглядiв

    В окупованому Джанкої у Криму прогриміли вибухи

     • 23740 переглядiв