ukrainskyi-prykordonnyk-zbyv-try-vorozhi-fpv-drony-vstyhnuvshy-zrobyty-unikalne-video-yikh-pryborkannia

Український прикордонник збив три ворожі FPV-дрони, встигнувши зробити унікальне відео їх приборкання

 • 31753 переглядiв

На Запорізькому напрямку прикордонник з позивним "Бриз" перехопив заздалегідь безпілотники окупанта, а також використавши антидронову рушницю як штатив, встиг зняти політ та приборкання дрона-камікадзе. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал Держприкордонслужби України.

Приборкання дрона-камікадзе – унікальне відео від першої особи! Прикордонник з позивним "Бриз" утилізував три "літуни-убивці"! Свою антидронову рушницю він використав ще й як штатив і встиг зняти політ та приборкання дрона-камікадзе

- інформує Держприкордонслужба.

Вказується, що позиції українських захисників на Запорізькому напрямку вкотре атакували FPV-дрони російської армії, але прикордонник "Бриз" перехопив їх заздалегідь, влаштувавши виїзну засідку.

Україна знищила 20% Чорноморського флоту рф: у Міноборони Британії відреагували на атаку ЗСУ по десантному кораблю "Новочеркаськ"26.12.23, 14:05

Полювання виявилося більш ніж вдалим. Як повідомляється, смертоносні "пташки" розірвались, не долетівши до позицій українських прикордонників.

Нагадаємо

Правоохоронці повідомили про підозру протоієрею РПЦ із Криму, який збирав гроші у жителів півострова для закупівлі ударних дронів та іншого озброєння та передавав їх підрозділам російських військ.

Колядку до перемоги виконала українська прикордонниця Ольга – ДПСУ25.12.23, 18:33

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Twitter порушив контракт, не виплативши мільйонні бонуси – Reuters

     • 31824 переглядiв

    У Німеччині через повені побоюються прориву дамби

     • 29506 переглядiв