ukrainskyi-dron-kamikadze-rubak-znyshchyv-rosiisku-vantazhivku-shcho-zastriahla-v-boloti-pid-kreminnoiu-syrskyi

Український дрон-камікадзе "РУБАК" знищив російську вантажівку, що застрягла в болоті під Кремінною – Сирський

 • 56405 переглядiв

Українські військові за допомогою безпілотника "Рубак" знищили російську вантажівку, що застрягла в болоті поблизу Кремінної, про що свідчить відео, опубліковане командувачем Сухопутних військ Збройних сил України. За минулу добу Україна повідомила про 95 бойових зіткнень та успіхи в обороні, в тому числі знищення 6 ворожих позицій.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський показав, як український дрон РУБАК 63-ї бригади знищив вантажівку заграбників під Кремінною, що на Луганщині. Відео взяте з Telegram Сирського публікує УНН.

Урал російських окупантів застряг в болоті під Кремінною. Дрони-камікадзе РУБАК 63-ї бригади миттєво перетворили вантажівку на брухт.

– розповів Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ять сотень російських військових відправили до пекла українські захисники за минулу добу

Нагадаємо

За даними Генштабу ЗСУ протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 28 ракетних та 27 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Водночас наші захисники із підрозділів ракетних військ завдали ураження по 6 позиціям ворога та знищили одну станцію РЕБ противника. А бійці протиповітряної оборони України знищили в небі 14 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі